Головна » 2015 » Березень » 27 » Пісна фарширована картопля - рецепт
14:15
Пісна фарширована картопля - рецепт

 

Пісна фарширована картопля

 


Фарширована молода картопля - смачне і дуже ситне блюдо, яке надовго зарядить вас енергією, а якщо ви не дотримуєтеся посту і не є вегетеріанцем, то можете гарнірувати із запеченим м'ясом, шашлик або вареною куркою.

 


Інгредієнти (на 2-4 порції):

  • картопля молода (велика) - 4 шт.,
  • печериці свіжі - 300 г,
  • цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт.,
  • майоран сушений - 1 ч. ложка,
  • сіль, чорний перець - за смаком,
  • рослинне масло - за смаком.

 

Як приготувати:
Картоплю ретельно помийте (чистити не треба) і цілком відваріть до готовності в підсоленій воді. Цибулю наріжте середніми кубіками, обсмажте до золотистого кольору, додайте нарізані  гриби і готуйте на середньому вогні 7-8 хвилин, періодично помішуючи.


Гарячу картоплю акуратно розріжте на половинки, чайною ложкою вийміть середину так, щоб залишилися «чашечки» з досить товстими стінками. Витягнуту м'якоть розімніть виделкою і змішайте з цибульно-грибною зажаркою, приправте сіллю, чорним меленим перцем і майораном.
Нафаршируйте готовою масою половинки картоплі, полийте кожну з них рослинним маслом і викладіть на змащене ним же дно. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.

Готову страву можна посипати дрібно порізаним кропом і подати з маринованою цибулею.

Категорія: Рецепти | Переглядів: 1426 | Додав: ToBeSmartik | Теги: піст, їжа, їжа рецепти | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
close