Головна » 2015 » Березень » 27 » Пісні фаршировані кабачки - рецепт
14:18
Пісні фаршировані кабачки - рецепт

 

Пісні фаршировані кабачки

 

 

Ніжні молоді кабачки, фаршировані рисово-овочевою начинкою, стануть чудовю легкою вечерею, а в ті дні, коли дозволена риба, - відмінним гарніром.

 


Інгредієнти (на 2-4 порції):

  • кабачки (маленькі, довжиною не більше 20 см) - 4 шт.,
  • цибуля ріпчаста (велика) - 2 шт.,
  • морква (середня) - 2 шт.,
  • рис (сухий) - 100 г,
  • часник - 4 зубчики,
  • паприка мелена солодка - 1 ч. ложка,
  • куркума - 0,5 ч. ложки або за смаком,
  • сіль - за смаком,
  • рослинне масло - за смаком.


 

Як приготувати:
Рис відваріть до готовності. Цибулю наріжте середніми кубиками, моркву подрібніть на великій терці, обсмажте овочі на добре розігрітій олії. Кабачки розріжте вздовж на половинки і вийміть вміст з насінням.


Готовий рис змішайте з овочевою зажаркою, приправте пропущеним через прес часником, сіллю, солодкою меленою паприкою, куркумою. Начинку ретельно вимішайте, нафаршируйте нею половинки кабачків, кожну полийте рослинним маслом і покладіть на змащене ним же дно з високими бортиками. Запікайте в розігрітій до 185 градусів духовці 20-25 хвилин, перші 10 хвилин - під фольгою.


Порада від ToBeSmart: якщо у вас «завалявся» великий дачний кабачок, то його теж можна пустити в справу. У цьому випадку очистіть його від шкірки, наріжте кружальцями завтовшки близько 2-х сантиметрів, видаліть серцевину, викладіть отримані кільця на дно і тільки після цього начиняйте.

Дякуємо що завжди з нами...

Категорія: Рецепти | Переглядів: 1543 | Додав: ToBeSmartik | Теги: піст, їжа, їжа рецепти | Рейтинг: 3.3/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
close