13:26 Рецепти фруктових смузі: 7 кращих | |
7 рецептів смузі:Смузі - це необхідній напій для тих, хто вирішив стежити за своїм харчуванням. Такий продукт не тільки чудово втамовує голод, а й заряджає організм бадьорістю та енергією на цілий день. Абрикосовий смузі. Напій з цього унікального фрукта неймовірно смачний и дуже корисний. У цих помаранчевих плодах міститься величезна кількість вітамінів А, С, Е, мінерали: калій, залізо, бета-каротин. Щоб приготувати такий напій потрібно просто дістати кісточки з абрикоса, додати апельсиновий сік и збити все блендером. Ананасовий смузі. У складі цього цитрусового плода міститься така речовина як бромелайн. Він допомагає розщеплювати жири, нормалізувати функції шлунково-кишково тракту, нирок, щитовидної залози, печінки. Для приготування смузі плід ананаса поріжте на невеликі шматочки та додайте трішки кокосового молока, і все збийте. Зелений смузі. У таких напоях міститься величезна кількість вітамінів, мінералів, клітковин, які сприяють поліпшенню травлення. Рецептів таких смузі безліч. Найпопулярніший складається з яблука, огірка та шпинату, всі інгредієнти помістіть в блендер и збийте, після додайте йогурт та знову збийте. Смузі з ківі та яблук. Такий рецепт вважається самим вітамінним оскільки містить у своєму складі вітаміни В2, В3, В9, В6, А, Е, D і S, мінерали та мікроелементи магній, калій, натрій, кальцій, залізо, фосфор, цинк і марганець. Але в основу цього смузі потрібно брати лід або воду, так як ківі НЕ сполучається з молочними продуктами. Прочитай також: Мохіто: Готуємо вдома... Полуничне смузі. У складі полуниці теж таїться чимало корисних речовин: вітаміни групи В, С, фолієва кислота, каротин. Такоже у ньому міститься: фосфор, кальцій, залізо та магній. При приготуванні смузі з полуниці, необходимо додавати і банан, він надає напою поживність та гладку кремову структуру. Малиновий смузі. Малина дуже часто використовується при лікуванні та профілактиці різніх вірусних та інфекційних захворюваннях, нервових розладах, проблемах з шлунково-кишковим трактом. Такоже він позитивно впливає на стан кольору шкіри, її еластичність і тонус. При приготуванні смузі використовуєтся лід, збийте його з жменею ягід і прикрасьте м'ятою. Буряковий смузі. Це справжній лікар, в цьом овочі містяться вітаміни С, групи В, РР, Мікроелементи: мідь, фосфор, магній, калій, фосфор, кальцій. Дієтологи і всі лікарі в один голос стверджують, що регулярне вживання буряка покращує роботу травлення, обмін речовин, серцево-судинної системи, виводить холестерин.
Ігор Марчук | |
|