21:56 Spaghetti aglio olio e peperoncino - італійська кухня | |
Spaghetti aglio olio e peperoncinoСпагетті з часником, олією і перцем чилі, безумовно, найпростіший рецепт італійської кухні, але в той же час, щоб він був дійсьно смачним, потрібно його вміти приготувати правильно. Немає сумнівів у тому, що неперевершений смак чилі, який відмінно вписується з часником і оливковою олією, можуть стати делікатесом. Витоки цієї страви древні, і навіть сьогодні ми не можемо встановити батьківство цього рецепта, хоча багато регіонів намагаються привласнити його. Серед усіх них Лаціо, Тоскана і Сицилія, де ці регіони зробили це просте блюдо делікатесом.
Інгрідієнти:
Відео:
Приготування: Поставити варити спагетті в підсоленій воді (малюнок 1) і в той же час розігріти оливкову олію в сковороді. Коли розігріли, додати товчений часник (малюнок 2), після додаєм перець чилі (малюнок 3), потім помішувати це протягом декількох хвилин на слабкому вогні, поки часник не стане золотистого кольору, і, нарешті, вимикаєм вогонь.
Готові спагетті відціджуєм від води і додаєм в сковороду з олією, часником і перцем чилі.
Вуаля один з шедеврів італійської кухні на вашому скромному українському столі. Признайте що було не так аж і важко приготовити це витончене блюдо, просто замість нашої української зажарки з цибулі, ми приготовили італійську але з часнику та перцю чилі. Iгор Марчук
| |
|