11:28 Правильне харчування: 8 продуктів які прискорюють метаболізм | |
Правильне харчування:Метоболізм - той же обмін речовин, через який в організм людини безперервно надходять поживні речовини, які підтримують енергію і життєдіяльність людини. Скільки разів ми чули про те, що люди, які не займаються спортом і багато їдять, не товстіють через гарний метаболізм? Нічого страшного, якщо у тебе все по-іншому. Редакція ToBeSmart перевірила декілька продуктів, завдяки яким можна покращити і прискорити метаболізм. Ягоди Різні ягоди не лише смачні, а й корисні. Вони володіють високим вмістом антиоксидантів і клітковини. Великий плюс, що з ягодами можна зробити багато смачних десертів і напоїв, особливо усіма олюблені смузі. Лосось Лосось не тільки покращує метаболізм, але й надає шкірі здорове сяйво. Хто за смачними суші? Шпинат Шпинат відрізняється високим вмістом вітаміну B, який не тільки підвищує метаболізм, але й збільшує м'язову функцію. Спорт, шпинат і суші? Чому б і ні! Яловичина Вживання продуктів з високим вмістом білка, наприклад стейк, один з кращих способів прискорити метаболізм. В останні дні сонячного літа всі на шашлики! Перець Корисні функції гострого перцю знають усі. Він не тільки збільшує метаболізм, але і зменшує апетит. Але з цим продуктом потрібно бути акуратніше: якщо його їсти багато, не заїдаючи і не запиваючи, легко можна заробити гастрит. Спаржа Прискорити обмін речовин і ще спалювати жир при цьому? Не проблема! Додай в свій раціон спаржу - і все вийде! Яйця Нещодавно західні фахівці проводили дослідження серед жінок із зайвою вагою. Дівчата їли на сніданок два варені яйця протягом двох місяців замість випічки. В результаті досліджень 83% «піддослідних» втратили кілька небажаних сантиметрів у талії. Авокадо Улюбленець мільйонів не овоч, як багато хто думає, а фрукт, з погляду біологів. Авокадо смачне, корисне і містить в собі всі дев'ять незамінних для людини амінокислот! А скільки з ним можна приготувати!
На жаль, в українських магазинах важко знайти дозріле авокадо, тому після покупки залиште його при кімнатній температурі, і через тиждень він дозріє і стане м'яким і неймовірно смачним.
Ігор Марчук | |
|